Елтрак България ЕООД
"Елтрак България" ЕООД е официален дилър на технологичния лидер Caterpillar, който в областта на селското стопансво е добре познат с телескопичните манипулатори, колесните и верижни минитоварачи и компактния клас челни товарачи. Компанията
Контакти:
Централен офис: гр. София, бул. "Европа" № 439, (срещу МЕТРО 2, до Техномаркет)
Телефон: 02 818 30 36; 0896 704 83 16
eltrakbulgaria

"Елтрак България" ЕООД е официален дилър на технологичния лидер Caterpillar, който в областта на селското стопансво е добре познат с телескопичните манипулатори, колесните и верижни минитоварачи и компактния клас челни товарачи. Компанията е и официален дистрибутор на двигателите Perkins, които се използват при много от световните марки трактори.

 

Екипът на „Елтрак България" е съставен от над 80 квалифицирани специалисти, чието обучение и практика следват стандартите на Caterpillar и утвърдените европейски тенденции и опит. В отговор през 2009 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

 

„Елтрак България" ЕООД  разполага с модерен търговско-сервизен център, изграден  върху 17 000 кв.м собствена земя. На 4900 кв.м разгърната застроена площ под един покрив са съсредоточени шоурумът, сервизът, складът за резервни части, административните офиси и центърът за обучения.На специално обособената демонстрационна площадка бъдещите собственици на Caterpillar оборудването сами ще тестват качествата, превърнали марката в световен лидер, и ще преценяват комфорта в кабината и лекотата на управление на машините.