Елтрак България ЕООД
"Елтрак България" ЕООД е официален дилър на технологичния лидер Caterpillar, който в областта на селското стопансво е добре познат с телескопичните манипулатори, колесните и верижни минитоварачи и компактния клас челни товарачи. Компанията
Контакти:
Централен офис: гр. София, бул. "Европа" № 439, (срещу МЕТРО 2, до Техномаркет)
Телефон: 02 818 30 36; 0896 704 83 16
eltrakbulgaria

„Елтрак България” разполага със сервизни бази в София, Варна, Бургас и Стара Загора, където се извършва превантивно, гаранционно и следгаранционно обслужване и ремонт на техниката. При поддръжката на машините, възлите и агрегатите се следват инструкциите на Caterpillar и се влагат оригинални CAT резервни части и консумативи. 15 мобилни сервизни специалисти с напълно оборудвани автомобили покриват територията на страната и осигуряват поддръжката на машините и на самите работни площадки на клиентите.

-

За максимално бърза реакция в сервизирането и в обслужването на клиентите „Елтрак България” поддържа в наличност над 10 000 типочасти. За останалите са запазени добрите традиции по изпълнението на поръчките - стандартната се извършва максимум за 10 дена, а спешната – до 24 часа, когато частите са на склад в Европа.

-

Освен стандартните услуги „Елтрак България” провежда и обучения на своите клиенти в управлението на поддръжката на техния CAT машинен парк.